Verzenden & Retourneren


Verzendmogelijkheden

Je bestelling versturen we met PostNL, DPD of DHL. Hierbij krijg je via de e-mail een track&trace code, waarmee je jouw bestelling van deur tot deur kunt volgen. Het doel is om de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te hebben. Dit is voor ons het allerbelangrijkste, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw aankoop.

Verzendkosten

Boven de €75,- berekenen we geen bezorgkosten, ongeacht het gewicht of formaat van jouw bestelling. Onder de €75,- zijn we genoodzaakt om €3,99 aan verzendkosten te rekenen. Wij zullen jouw bestelling met grote zorg verpakken, om schade tijdens het verzendproces te voorkomen.

Retouren

Blije en tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkst. Daarom besteden we veel zorg en aandacht aan de kwaliteit van onze producten, de informatie op de website en het verzendproces.

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met het product, of een product willen omruilen omdat deze niet past, dan mag je binnen 14 dagen deze altijd gratis retourneren bij ons. Na het aanmelden van jouw retour, heb je nog eens 14 dagen om deze te retourneren bij ons. Wil je hier gebruik van maken, neem dan even contact met ons op per e-mail (info@floreatliving.com). Dan overleggen we direct met je over een passende oplossing. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we het product omruilen of het orderbedrag excl. verzendkosten terugstorten zodra we het product in goede orde retour hebben ontvangen.

Bij ons geen kleine lettertjes of onduidelijkheden omtrent retourneren, wij hanteren alleen de volgende heldere uitzonderingen omtrent het accepteren van een retour:

  • Producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • Producten die snel kunnen bederven of verouderen;
  • Producten die onvolledig zijn geretourneerd;
  • Producten die reeds gebruikt zijn en zich niet meer in nieuwstaat bevinden.

Mocht je hier vragen of twijfels over hebben, laat het ons dan weten. We zullen ten alle tijden met je meedenken voor een passend alternatief.